Сериозно напрежение тресе съблекалнята на Левски, информира Тема спорт. То е

...
Сериозно напрежение тресе съблекалнята на Левски, информира Тема спорт. То е
Коментари Харесай

Високо напрежение на Герена: Съблекалнята на Левски се тресе от скандали

Сериозно напрежение тресе съблекалнята на Левски, информира  " Тема спорт ". То е по оста " българи - чужденци ". Това дава отражение и на представянето на тима и резултатите. В началото на акцията " сините " стигнаха до много победи в добавеното време - както в Първа лига, по този начин и в евротурнирите. Сега обаче липсва пристрастеност в играта им и тимът бързо смъква гарда, когато стане мъчно.

Отделно от това треньорът Николай Костов се оплака и от това, че въпросът с нови контракти на водещи футболисти също въздейства. Това се отнася за трима футболисти, които стартираха против Ботев Пд през вчерашния ден - Келиан ван дер Каап, Жереми Петрис и Андриан Краев. От тях само нидерландският централен бранител не е със статут на корав титуляр.
 Левски - Ботев (Пловдив) 1:1 (Развой на срещата по минути) онлайн
Левски - Ботев (Пловдив) 1:1 (Развой на срещата по минути)

Двубоят с Ботев (Пловдив) е от 15,30 часа

Ситуацията с Петрис и Краев е била обсъждана и на извършеното през предходната седмица Общо заседание. Тогава мажоритарният притежател Наско Сираков е признал, че на играчите са препоръчани нови контракт с много по-добри финансови параметри в тях, само че те отхвърлят да ги подпишат. Настоящите им договори са до края на шампионата.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР